Bezmaksas piegāde no 35 EUR, 1-2 darba dienu laikā!
Bezmaksas piegāde no 35 EUR, 1-2 darba dienu laikā!

Veikals

OstroVit Clear Whey Isolate ir augstas kvalitātes produkts, kas papildina ikdienas diētu ar olbaltumvielām sūkalu proteīna izolāta veidā. Produkts ir bez pievienota cukura, pieejams ērtā pulvera veidā ar gardu atsvaidzinošas limonādes garšu. Tas ir paredzēts aktīviem cilvēkiem un cilvēkiem ar paaugstinātu vajadzību pēc olbaltumvielām. Produkts satur saldinātājus.

Sastāvdaļas

Sūkalu proteīna izolāts no piena, aromatizētāji, pretsalipes viela: silīcija dioksīds; skābuma regulētājs: citronskābe; saldinātājs: sukraloze; krāsa: karotīni.

Produkts var saturēt alergēnus no sojas, zemesriekstiem, citiem riekstiem, sezama sēklām, graudaugiem, kas satur lipekli, olām, vēžveidīgajiem, zivīm.

Uzturvērtība

Uzturvērtība  Uz porciju Uz 2 porcijām  Uz 100 g
Enerģētiskā vērtība 287 kJ / 67 kcal 574 kJ / 135 kcal 1435 kJ / 337 kcal
Tauki 0 g 0 g 0 g
– ieskaitot piesātinātās taukskābes 0 g 0 g 0 g
Ogļhidrāti 0,1 g 0,2 g 0,4 g
– ieskaitot cukurus 0,1 g 0,2 g 0,4 g
Olbaltumvielas 17 g 34 g 84 g
Sāls 0 g 0 g 0 g

Lietošana

Lietot 1 porciju 20 g (1 ¾ kausiņu) izšķīdinot 300 ml ūdens. Pēc izšķīdināšanas pagaidiet apm. 5 minūtes, līdz putas norimst. Putu veidošanās ir normāla parādība. Lietojiet 1-2 reizes dienā pēc vajadzības.

Nepārsniedziet ieteicamo dienas devu. Nelietojiet produktu kā daudzveidīga un sabalansēta uztura aizstājēju.  Nelietot, ja Jums ir alerģija pret kādu no produkta sastāvdaļām. Produkts nav paredzēts lietotošanai bērniem, grūtniecēm un barojošām mātēm. Uzglabāt maziem bērniem nepieejamā vietā.

Uzglabāt 15-25°C, slēgtā traukā, sausā vietā. Sargāt no tiešiem saules stariem.

Atsauksmes

Pašlaik atsauksmju nav.

Tikai pieteicies klienti, kurš iegādājies šo produktu, var atstāt atsauksmi.

×